Vihjeitä

Ennen / jälkeen: Tuo valo 125m2 parvella

Ennen / jälkeen: Tuo valo 125m2 parvella



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tästä sisäpihan lopussa olevasta suuresta parvella puuttui paljon valoa. Tämän ongelman lievittämiseksi omistajat pyysivät arkkitehti Cyril Rheimsiä harkitsemaan tämän epätyypillisen elinympäristön tilavuutta muuttamalla huoneiden kokoonpanoa. Hänen ratkaisunsa? Integroi katokset täydentämään kahta ainoaa luonnollisen valon lähdettä jo olemassa olevasta katoskatosta sekä lasiovet. Pariisilainen arkkitehti käytti perspektiivikäsitettä pelaamalla sekä ikkunoiden eri tasoilla että muotoilla. Tärkeintä on ulkovalon täydellinen optimointi, jotta jokainen talon tila voi hyötyä auringosta päivän aikana! ennen : Kun Cyril Rheims vierailee ensimmäistä kertaa tämän 125m2 parvella pihan päässä, hän kysyy heti tämän poikkeuksellisen arkkitehtuurin tarjoamista mahdollisuuksista. Ainoa luonnollinen valo, joka pystyy valaisemaan talon edestä tulevia tiloja päivän aikana - tällä ei ole ikkunaa vastakkaiselle puolelle - meidän on oltava hankalia!

Sisustuksen kannalta parvella on ikääntyvä ilme, ja erkkeriikkunat ovat paksuja kehyksiä. Huonekalut ilman tyyliä ja neutraalit värit täydentävät tätä kokonaisuutta ilman persoonallisuutta, jota omistajat haluavat virrata. Keittiö sijaitsee keittolevyssä ja sitä valaisevat vain kohdevalot. Myös lapsen makuuhuone on sokea, mikä antaa sille surullisen ilmapiirin jopa aurinkoisimpana päivänä! Cyril Rheims ja hänen koko tiiminsä ottivat huomioon omistajien toiveet ja päättivät uudistaa tiloja!



jälkeen : Uusi olohuone on erittäin minimalistinen, jotta parkkivalot jäisivät tilavuuksiin ja arkkitehtuuriin. Immaculate seinät, kelluva vahattu betonilattia ... Ei enää tarpeeton, tee tie puhtaille materiaaleille! Kaksi huonetta on avoin olohuoneeseen lasikaton kautta, jotta saataisiin mahdollisimman paljon luonnollista valoa: lapsen makuuhuoneen alla sijaitseva keittiö tarjoaa omistajilleen valoisan tilan aterioiden valmistukseen. Pituudeltaan järjestetty se hyötyy 9 m: n työpinnasta kerrockissa, johon on sijoitettu erilaisia ​​robotteja ja ruoanlaittovälineitä. Ei enää rypistämällä kaapien läpi, kaikki on nyt hyppysissäsi! Pesuallas on valettu työtasoon kaikkien liitosten poistamiseksi: yläpuolella kaunis sieppauksen jälkisementtilaatat tuovat väliseinän huoneeseen hienovaraisella ja tyylikkäällä tavalla.





Yläkerrassa on 4 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta. Ensimmäisessä, vanhemmille varatussa materiaalissa on samat materiaalit kuin keittiössä: kerrockin turhamaisuuspaita, taustavalaistu peili yläreunan korotuslevyt mikrolunakennoilla. Kylpyhuonekalusteet on mitattu ruusupuulla, jotta huoneeseen saadaan viihtyisä kosketus. Pariskunnalle on hyöty suihkusta ja kylpyammeesta, mutta kakun jäätyminen on nurkkaan asennettujen roikkuvien japanilaisten käymälien sivulla maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi! Lapsen makuuhuoneessa on ollut hyötyä myös suuresta lasikatosta, josta on näkymä olohuoneeseen: ollessaan olohuoneessa vanhemmat voivat tarkastella hienovaraisesti lapsiaan.



Kun työ on valmis, omistajat ovat iloisia tuloksesta. Lasikattoa käytti erittäin hyvin Cyril Rheims, joka huolimatta erikoistumisestaan ​​pieniin tiloihin ei pelännyt hyökätä tähän isoon parviun. Cyril päätti lyödä vetoa kaikkeen arkkitehtoniseen rakenteeseen eikä koristeluun. Kaikesta huolimatta huonekalut on uusittu yhdenmukaistamiseksi tilojen uuden kokoonpanon kanssa: koko on nyt erittäin valoisa, yksinkertainen ja toimiva! Lisätietoja osoitteessa www.cyrilrheims.com